Köpvillkor på gustafevita.se

1. Bekräftelse

Genom att godkänna dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas per automatik en bekräftelse via e-post med all information om beställningen. Gustaf och Evita reserverar sig från leverans i de fall då lagersaldot varit felaktigt vid tidpunkten för kundens beställning. Kan inte Gustaf och Evita leverera enligt bekräftelse kommer kund kontaktas via e-post eller telefon angående detta, i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

2. Åldersgräns

På gustafevita.se tillämpas 18-års åldersgräns vid köp.

3. Priser och orderbelopp

Samtliga priser på Gustafevita.se anges inklusive moms men exklusive frakt samt eventuell fakturaavgift. Gustaf och Evita reserverar sig för eventuella pris- och tryckfel. Vid uppenbart felaktigt prissatta produkter förbehåller sig Gustaf och Evita rätten att avbryta beställningen, i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

4. Betalningsalternativ

På Gustafevita.se finns flera sätt att betala. Försäljning på Gustafevita.se sker endast till privatpersoner och Återförsäljare.

5. Frakt och leverans

I kassan kan du välja mellan olika fraktsätt. Läs mer om fraktsätten, priser och leveranstid här..

6. Försenad leverans – Hävning av köp

Kan inte Gustafevita leverera beställda produkter inom ovan angiven leveranstid har du rätt att häva köpet. Vid försenad leverans kan ny föreslag leveranstid erbjudas, godkänner du inte det har du rätt att häva köpet.

8. Retur av beställning

Östermalmsvägen 30
61241 Finspång

9. Ångerrätt

Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Önskar du att ångra en vara behöver du kontakta oss inom 14 dagar från uthämtningsdatum. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkterna, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa produktens art, egenskaper och funktion.

För att tillämpa ångerrätten, maila oss. Du som konsument har rätt till en återbetalning inom 14 dagar från det att vi mottagit meddelandet och produkten, om ångerrätten är tillämpbar på produkten

10. Reklamation

Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet upptäckts genom att skicka varan till vårt lager. Väljer du att skicka varan till vårt lager kontaktar du först oss via e post boutique@gustafevita.se​ för att erhålla en fraktetikett.

Vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid köpet.

En eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

11. Personuppgifter

Då du skickar en ansökan till Gustafevita registreras dina personuppgifter i vårt system. I enligt med GDPR, måste du godkänna och ge ditt samtycke till att vi registrerar dina uppgifter vilket du gör i samband med att du skickar din ansökan. Du har rätt att få information och begära rättelser av felaktiga personuppgifter samt att få uppgifterna raderade.

12. Kontakt

Kontakta oss på telefonnummer +46 841010021 eller via e-post boutique@gustafevita.se